s

O nas

Ekipa, ki stoji za projektom Soseska Ekvorna

Investitor in prodajalec objektov:

Skupina Partnerji d.o.o.
Ukmarjeva 4
1000 Ljubljana

www.soseska-ekvorna.si

Odgovorni projektant:

Arhionik d.o.o.
Riharjeva 38
1000 Ljubljana

www.arhionik.si

Arhitekturni biro Arhionik d.o.o., katerega ustanovitelj je Dimitrij Cocej u.d.i.a., že vrsto let deluje na področju arhitekture in notranjega oblikovanja. Arhionik predstavljajo arhitekti Dimitrij Cocej, Nika Svetina, Mina Iskra, Anja Koršič Mravlje in Anna PASTUSZKO.

Za vas. Gradimo vašo prihodnost.

Arhitekt o projektu Ekvorna:

»Sedem hiš – število sedem je v naši zavesti srečno, božansko in pravljično število. Od začetkov človeštva je povezano z različnimi kulturami in verovanji. V krščanski simboliki je sedem število, ki predstavlja popolnost in harmonijo. Skupino sedmih enot namreč naše oko še prepozna s hitrim štetjem, to je število enot, ki jih lahko ima povprečen človek v delovnem spominu.

Naj bo torej sedem hiš kot sedem osnovnih tonov v glasbi ali kot sedem barv mavrice podobnih, zveznih, a hkrati različnih, samostojnih, samosvojih za sedem zgodb bodočih uporabnikov objektov.«

Zakaj graditi dom za sodobne družine v južnem zelem klinu Ljubljane?

Skrita želja vseh nas je živeti v svoji lastni hiši z manjšim vrtom, urejenim prostorom za avto, v bližini centra mesta, a hkrati v bližini avtocestnega križa. Želimo si ugodja mesta in komfort hiše. Želimo si panoramskih pogledov in pogledov, usmerjenih v zelenje. Vse to je dosegljivo na naši lokaciji.

Območje ob južni ljubljanski obvoznici je še neodkrit biser, ki nudi komfort bližine mesta in izkorišča potencial krajinskega parka Barje. Živeti z naravo v centru mesta.

Izvajalec:

AC Asfalti d.o.o.
Reference: Objekt Modra Vila

Partner - sofinanciranje projekta:

Gorenjska Banka d.d., Kranj